fbpx

Niemi Works tutuksi -tapahtuman kuvaus

Lahden Tiedepuisto järjesti perjantaina 30.9. Niemi Works tutuksi -tapahtuman, jossa ihmiset pääsivät kohtaamaan ja kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja. Tapahtuman aikana oli mahdollisuus päivittää omat profiilikuvansa Aku Mattila Visualsin toimesta. Projekti sisälsi myös itse tapahtuman kuvauksen.

”Tapahtuman ehdoton kohokohta oli vieraille tarjottu mahdollisuus tulla Akun henkilökuvaukseen. Moni vieras kävikin päivittämässä uudet upeat profiilikuvat omiin some-kanaviinsa. Tapahtumassa yhdistettiin siis sekä tilanne- että henkilökuvaus, jonka lopputuloksena saatiin laadukkaat ja ammattitaitoiset valokuvat Lahden Tiedepuiston omaan käyttöön sekä vieraiden henkilökohtaisiin tarpeisiin.” – Jesse Reponen, toimitusjohtaja, Lahden Tiedepuisto

Asiakas: Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuisto
Kuvausaika: 9/2022