Salonsaaren kesä

Salonsaaren kesä

Olen viettänyt yli 30 kesää mökillämme Salonsaaressa. En ole kuitenkaan koskaan tutustunut kunnolla saaren muihin osiin ja kesällä 2019 päätin tehdä sen. Kiersin ja kuvasin saarta maasta ja ilmasta käsin. Samalla olen tutustunut muihin saaren asukkaisiin. Tutustuttuani Salon mailla ja vesillä -kirjaan, sain inspiraation tehdä oman Salonsaaren kesä -kuvakirjan ja löysin hienon tiimin ympärilleni toteuttamaan sitä.
- Aku Mattila

”Olen viettänyt yli 30 kesää mökillämme Salonsaaressa. En ole kuitenkaan koskaan tutustunut kunnolla saaren muihin osiin ja kesällä 2019 päätin tehdä sen. Kiersin ja kuvasin saarta maasta ja ilmasta käsin. Samalla olen tutustunut muihin saaren asukkaisiin. Tutustuttuani Salon mailla ja vesillä -kirjaan, sain inspiraation tehdä oman Salonsaaren kesä -kuvakirjan ja löysin hienon tiimin ympärilleni toteuttamaan sitä.” – Aku Mattila

”Olen viettänyt yli 30 kesää mökillämme Salonsaaressa. En ole kuitenkaan koskaan tutustunut kunnolla saaren muihin osiin ja kesällä 2019 päätin tehdä sen. Kiersin ja kuvasin saarta maasta ja ilmasta käsin. Samalla olen tutustunut muihin saaren asukkaisiin. Tutustuttuani Salon mailla ja vesillä -kirjaan, sain inspiraation tehdä oman Salonsaaren kesä -kuvakirjan ja löysin hienon tiimin ympärilleni toteuttamaan sitä.”
– Aku Mattila

salonsaari tutuksi

Salonsaaren kesä -kirja esittelee saarta monipuolisella otteella kesämökkiläisen näkökulmasta. Mukana on tuttuja paikkoja mm. Rismalahti, Särkilahti sekä saaren keskus – kesäkioski. Näyttävien maisemakuvien lisäksi kirjassa on mökkifiiliskuvia mm. ruoanlaitosta, kalastuksesta sekä pihapeleistä. Kuvakirja toimii hyvänä lahjana tai osana omaa kirjavalikoimaa.

kirjan tilaus

Kirjatilaukset ja lisätietoa: [email protected] | 040 726 1814

Kirja valmistuu syksyllä 2019. Tekijöinä valokuvaaja Aku Mattila, graafikko Kärt Ehastu sekä stailaaja Johanna Mattila.

Hanketta tukee Iso-Naappilan loma.